Aannemer Leiden

Verbouwen met een aannemer in Leiden

Is uw woning in Leiden aan vernieuwing toe, maar ziet u tegen een renovatie, aanbouw of opbouw op? Dat is niet nodig met de aannemer van KDBOUW! Want wij zorgen ervoor dat uw verbouwing keurig netjes uitgevoerd wordt en voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunnen we u helpen op uw maandelijkse lasten te besparen door te zorgen voor goede isolatie. Hier verhoogt u bovendien het wooncomfort mee! Met KDBOUW kunt u betaalbaar verbouwen zonder zorgen. Neem daarom snel contact met ons op voor een aannemer in Leiden. Wij zijn hét bouwbedrijf voor hulp bij uw renovatie, aanbouw of opbouw.

Renoveren, aanbouwen of opbouwen?

Een renovatie, aanbouw of opbouw doet u het beste met een aannemer van KDBOUW. Zowel kleine projecten, zoals een badkamer of keuken renovatie, als zeer grote projecten zijn voor ons geen enkel probleem. We voeren namelijk de meest uiteenlopende verbouwingen in Leiden en omgeving uit. Hierbij houden we altijd rekening met de strenge hedendaagse bouweisen. We vinden het belangrijk om alle gemakken van nu te combineren met de originele glorie en sfeer van de oude staat. Voor de renovatie van oude huizen, het uitbreiden van bestaande bouw of het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Aannemer Leiden

Neem contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een aannemer in Leiden? Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Volledig verzorgde verbouwing

Bij een verbouwing moeten veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden. Daar kunt u bij ons voor terecht. Door onze aannemer in Leiden in te schakelen, profiteert u van een volledig verzorgde verbouwing. Wij leveren stucwerk, schilderwerk en tegelwerk. Vloeren, plafonds en wanden plaatsen en afwerken is een fluitje van een cent voor ons. Dat geldt ook voor het herstellen van gevels en het op maat maken van dakkapellen.

Aannemersbedrijf in Leiden

Waarom verbouwen met KDBOUW?

Voor een professionele aanpak tijdens uw verbouwing in Leiden, is onze aannemer de beste keuze. Wij leveren u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. We werken samen met veel verschillende freelancers en ZZP’ers. Dankzij deze goede contacten, kunnen wij voor uw project het juiste team samenstellen. En wij bieden u:

  • Nauwkeurige afwerking
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Binnen de afgesproken tijd klaar

Aannemer in Leiden nodig? Bel direct

Heeft u een aannemer in Leiden nodig? Maak een afspraak met KDBOUW door te bellen naar 06 – 54 22 1911, een mail te sturen naar info@kdbouw.nl of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website. Ook als u een vrijblijvende offerte of deskundig advies wilt, maakt u een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?