Renovatie Leiden

Renovatiebedrijf voor elke renovatie in Leiden

Heeft u een renovatie in Leiden op de planning staan en wilt u hier graag een ervaren renovatiebedrijf voor inschakelen? Dan bent u bij KDBOUW aan het juiste adres! Wij zijn voor de meest uiteenlopende renovaties in te zetten. Van een badkamer renovatie tot een keuken renovatie. Wij voeren elk project keurig netjes uit en doen dit voor een zeer aantrekkelijke prijs. En wij doen meer dan enkel een renovatie in Leiden. Ook voor aanbouw of opbouw kunt u bij ons terecht. Redenen genoeg dus om een afspraak met renovatiebedrijf KDBOUW te maken.

KDBOUW voor renovaties, aanbouw en opbouw

KDBOUW is meer dan alleen een renovatiebedrijf. Wij kunnen namelijk ook de aanbouw en opbouw van uw woning in Leiden verzorgen. Geen verbouwing is ons te gek. Wij zijn in te schakelen voor grote en kleine projecten. En wij verliezen de strenge hedendaagse bouweisen tijdens de renovatie niet uit het ook. Dus wilt u dat wij uw oude huis renoveren?

Of uw bestaande woning herstellen en leefbaar maken of de bestaande bouw uitbreiden? Maak dan direct een afspraak! Wij zullen de gemakken van de moderne tijd met de oude staat en de daarbij behorende originele sfeer en glorie combineren.

Renovatie Leiden

Neem contact op voor meer informatie!

Renovatie Leiden | Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Volledig verzorgde renovatie in Leiden

Iedere renovatie is anders. Dat weten wij als renovatiebedrijf maar al te goed. Daarom zijn wij gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden, zoals het herstellen van gevels en dakkapellen maken op maat. Ook voor het plaatsen of afwerken van vloeren, plafonds en wanden kunt u bij ons terecht. Wij leveren altijd goed tegelwerk, schilderwerk of stucwerk af. Aan u de keuze welke werkzaamheden wij bij u in Leiden uitvoeren. Wij kunnen ook nog goede isolatie aanbrengen om uw wooncomfort te verhogen en om u op uw maandelijkse lasten te helpen besparen. Kortom: voor een volledig verzorgde renovatie kunt u bij ons terecht!

Renovatiebedrijf Leiden

Wij leveren altijd kwaliteit

Als u uw woning in Leiden wilt renoveren, zijn wij zonder twijfel de beste keuze. Want als ervaren renovatiebedrijf garanderen wij u een professionele aanpak tijdens de renovatie. En dat is niet alles, want wij zijn ook nog eens extra flexibel dankzij veel goede contacten met freelancers en ZZP’ers. Hierdoor kunnen we namelijk speciaal voor uw renovatie het juiste team samenstellen. U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs en wij bieden:

  • Beleefdheid naar de klant
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Nauwkeurige afwerking
  • Binnen de afgesproken tijd klaar

Renovatiebedrijf inschakelen? Maak een afspraak

Voor een renovatie in Leiden is KDBOUW het bedrijf dat u zoekt. Bel naar 06 – 54 22 1911, mail naar info@kdbouw.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij komen als renovatiebedrijf graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, u deskundig advies te geven en een prijsindicatie te maken.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?