Aanbouw Den Haag

Aanbouw laten maken in Den Haag door KDBOUW

Voor meer ruimte in uw woning in Den Haag, laat u de specialisten van KDBOUW langskomen om een aanbouw te laten maken. Een aanbouw is ideaal als u uw woonkamer, keuken of badkamer wilt vergroten. Maar u kunt ook een aanbouw laten maken aan de zijkant van uw woning voor een woonserre of garage. Of u laat een dakkapel aanbrengen. Door uw huis te vergroten, wordt het woonoppervlak groter en vergroot u uw woongenot. Neem daarom direct contact op met KDBOUW voor een aanbouw in Den Haag en omgeving.

Het creëren van een fijne leefomgeving

Wij willen graag ons steentje bijdragen om u een fijne omgeving te geven waar u in kunt leven en werken. Daarom richten we ons op het herstellen en leefbaar maken van uw woning in Den Haag door deze uit te breiden. Hierbij willen we de originele sfeer en glorie van de oude staat zorgvuldig herstellen, maar wel met de gemakken van de moderne tijd. Dus wilt u op uw maandelijkse lasten besparen? Dan zorgen wij dat er goede isolatie komt. Hier verhoogd u bovendien het wooncomfort mee. Tijdens de aanbouw van uw huis verliezen we de strenge hedendaagse bouweisen uiteraard niet uit het oog.

Den Haag Aanbouwbedrijf

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wij verzorgen de complete aanbouw

Voor aanbouw in Den Haag en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de meest uiteenlopende verbouwingen uitvoeren, doordat wij in veel verschillende werkzaamheden gespecialiseerd zijn. Zo kunnen wij wanden, vloeren en plafonds plaatsen en afwerken. We kunnen namelijk schilderwerk, stucwerk en tegelwerk leveren als de beste. En we maken daarnaast met grote regelmaat ook dakkapellen op maat voor de aanbouw van een huis. Dus wilt u een aanbouw laten maken? Bijvoorbeeld aan de zijkant van uw woning? Dan zullen wij deze volledig verzorgen. KDBOUW is de beste keuze voor uw aanbouw. We bieden u een professionele aanpak en flexibiliteit. Door onze goede contacten kunnen wij het juiste team samenstellen om uw aanbouw te laten slagen in Den Haag en omgeving.

Aanbouw Den Haag

Beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Of u nu een dakkapel wilt laten maken of een aanbouw aan de zijkant van uw woning wilt, wij leveren de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. En dat is nog niet alles.Want door ons in te schakelen voor een aanbouw aan uw huis, profiteert u ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Beleefdheid naar de klant
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Nauwkeurige afwerking
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Binnen de afgesproken tijd klaar

Neem contact op voor aanbouw in Den Haag

Om een aanbouw te laten maken in Den Haag en omgeving gaat u naar KDBOUW. Bel 06 – 54 22 1911, mail naar info@kdbouw.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website. Voor een vrijblijvende offerte komen we graag eerst bij u langs. Aan de hand van een inspectie kunnen we een goede prijsindicatie opstellen voor de aanbouw van uw huis.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?