Bouwbedrijf Den Haag

KDBOUW: professioneel bouwbedrijf in Den Haag

Wilt u iets aan uw woning laten verbouwen door een professioneel bouwbedrijf in Den Haag of omgeving? Dan bent u bij KDBOUW aan het juiste adres! Wij voeren de meest uiteenlopende verbouwingen uit. Van renovaties, zoals een badkamer renovatie of keuken renovatie, tot aanbouw of opbouw. Bij ons kunt u terecht. We voeren alle werkzaamheden keurig netjes uit tegen een altijd aantrekkelijke prijs. En bent u op zoek naar een manier om op uw maandelijkse lasten te kunnen besparen? Wij zorgen voor goede isolatie, waar u bovendien uw wooncomfort mee verhoogd! Voor betaalbaar verbouwen zonder zorgen neemt u contact op met KDBOUW: hét bouwbedrijf in Den Haag voor renovaties, aanbouw en opbouw!

Renovatie, aanbouw of opbouw

Overweegt u al een tijdje een renovatie, aanbouw of opbouw in Den Haag? En ziet u hier zelf nogal tegenop? Dat is helemaal niet nodig, want wij zijn het bouwbedrijf dat u hier uitstekend bij kan helpen. Wij zijn zowel voor grote als kleine projecten in te zetten. We richten ons op het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen en gebouwen, het uitbreiden van bestaande bouw en de renovatie van oude huizen. Hierbij combineren we originele glorie en sfeer van de oude staat met de vele gemakken van de moderne tijd. Tijdens de renovatie, aanbouw of opbouw verliezen we de strenge hedendaagse bouweisen uiteraard geen seconde uit het oog.

Bouwbedrijf Den Haag

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Bouwbedrijf voor alle werkzaamheden in Den Haag

Als bouwbedrijf kunnen we veel verschillende werkzaamheden voor u verrichten in Den Haag en omgeving. Wilt u bijvoorbeeld wanden, plafonds of vloeren laten plaatsen en afwerken? Dan staan wij voor u klaar met goed stucwerk, schilderwerk of tegelwerk. Ook maken we regelmatig dakkapellen op maat en kunnen wij eventuele schade aan uw gevel herstellen.

Bouwbedrijf aannemen Den Haag

Waarom wij uw beste keuze zijn

KDBOUW is de beste keuze voor uw renovatie, aanbouw of opbouw in Den Haag. Als bouwbedrijf garanderen wij een professionele aanpak. We leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. En wij zijn ook nog eens heel flexibel. Dat komt door onze goede contacten met verschillende ZZP’ers en freelancers. We kunnen het juiste team voor uw project eenvoudig samenstellen. Verder zijn onze voordelen:

  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 30 jaar ervaring in de bouw

Contact met KDBOUW

Voor een bouwbedrijf in Den Haag met veel ervaring gaat u naar KDBOUW. Wij komen graag bij u langs voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Bel naar 06 – 54 22 1911 of stuur ons een mail via info@kdbouw.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?