Badkamer renovatie Den Haag

KDBOUW voor uw badkamer renovatie in Den Haag

Kan uw badkamer wel een renovatie gebruiken in Den Haag en omgeving? Schakel dan de specialisten van KDBOUW in! Wij zijn hét renovatiebedrijf dat u zoekt voor professionele badkamer renovatie. We voeren alle werkzaamheden netjes uit en dit doen we tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u betaalbaar renoveren zonder zorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een badkamer renovatie in Den Haag en wij zorgen ervoor dat uw badkamer er binnen een mum van tijd weer als nieuw uit komt te zien!

Geen badkamer renovatie is ons te gek!

Als u ons inschakelt voor een badkamer renovatie, bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. We bouwen om onze klanten een fijne omgeving te kunnen geven waar zij in kunnen leven en werken. Daarom richten we ons op het herstellen en leefbaar maken van uw badkamer in Den Haag. Dit doen wij door de originele sfeer en glorie van de oude staat zorgvuldig te herstellen en te combineren met alle gemakken van de moderne tijd. Hierbij verliezen we de strenge hedendaagse bouweisen uiteraard niet uit het oog.

Badkamer Renovatie Den haag

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wij verzorgen de complete renovatie

Bij een badkamer renovatie komen verschillende werkzaamheden kijken. Deze kunnen wij allemaal uitvoeren in Den Haag. We plaatsen en afwerken wanden, vloeren en plafonds. Dit doen wij door het leveren van stucwerk, tegelwerk en schilderwerk. En met grote regelmaat herstellen wij ook schade aan gevels en maken wij dakkapellen op maat. U kunt de renovatie van uw badkamer in Den Haag dus met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.

Badkamer renovatie omgeving Den Haag

KDBOUW voor badkamer renovatie in Den Haag

Wij zijn uw beste keuze als u op zoek bent naar een ervaren renovatiebedrijf in Den Haag voor uw badkamer renovatie. U kunt bij ons rekenen op een professionele aanpak. We stellen het juiste team samen voor uw project. Dit garanderen we door onze goede contacten met ZZP’ers en freelancers. Wij zijn erg flexibel en bieden u verder:

  • Beleefdheid naar de klant
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Nauwkeurige afwerking

Neem contact op

Voor een badkamer renovatie in Den Haag of omgeving gaat u naar KDBOUW. Bel naar 06 – 54 22 1911, stuur een mail naar info@kdbouw.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website om ons in te schakelen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Hiervoor komen we graag bij u langs. Nadat we uw woning hebben bekeken kunnen we u een goede prijsindicatie geven.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?