Gevelrenovatie Den Haag

KDBOUW: specialist in gevelrenovatie in Den Haag

Is de gevel van uw woning in Den Haag of omgeving beschadigd en bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie? Bij KDBOUW bent u aan het juiste adres! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. En dit doen we natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief. Voor betaalbaar renoveren zonder zorgen moet u bij ons zijn! Dus kunnen wij u helpen met een gevelrenovatie in Den Haag? Neem contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken

Stucwerk gevel en beton reparatie

Gevels hebben veel te verduren. Ze worden aan verschillende extreme weersomstandigheden blootgesteld en het is niet te voorkomen dat ze vuil worden. Uw gevel kan daardoor beschadigd raken. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een gevelrenovatie. We repareren regelmatig gevels door een nieuwe pleisterlaag aan te brengen. Door gevelpleister, een vorm van stucwerk, aan te laten brengen op uw isolatie geeft u uw buitengevelisolatie de aandacht die het verdient. Deze afwerking zorgt ervoor dat uw gevel er weer mooi uit komt te zien in de structuur die u graag wilt. Ook als u beton heeft dat beschadigd is, kunnen wij dit vakkundig herstellen. Beton repareren valt ook onder onze expertise.

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Gevelrenovatie Den Haag

Voordelen van KDBOUW

Voor gevelrenovatie in Den Haag en omgeving gaat u naar KDBOUW! Wij bieden tijdens het gehele project een professionele aanpak. We hebben goede contacten met freelancers en ZZP’ers en kunnen voor ieder project het juiste team samenstellen.

Dit maakt dat wij extra flexibel zijn. Andere kwaliteiten die wij ook in huis hebben zijn:

  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • Nauwkeurige afwerking
  • Beleefdheid naar de klant
  • Beste prijs kwaliteit verhouding

Renovatie, aanbouw en opbouw specialist

KDBOUW is een echte specialist in gevelrenovatie, maar ook voor complete renovaties, aanbouw en opbouw in Den Haag kunt u bij ons terecht. We kunnen vrijwel alle werkzaamheden behorende bij de meest uiteenlopende verbouwingen met vakmanschap uitvoeren, zoals de plaatsing en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Wij verrichten tegelwerk, schilderwerk, stucwerk en maken met grote regelmaat ook dakkapellen op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Gevel renovatie specialist Den Haag

Neem contact op voor gevelrenovatie in Den Haag

Wilt u de schade aan uw gevels laten herstellen? Schakel KDBOUW in voor gevelrenovatie in Den Haag! Bel naar 06 – 54 22 1911 of stuur een mail naar info@kdbouw.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Voor een vrijblijvende offerte komen we graag bij u langs om uw woning te inspecteren.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?