Bouwbedrijf Zoetermeer

Kwaliteit en duurzaam bouwbedrijf in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Zoetermeer? KDBOUW is in te schakelen voor de meest uiteenlopende verbouwingen! We voeren regelmatig diverse renovaties uit, zoals een badkamer renovatie of keuken renovatie. Maar ook voor aanbouw of opbouw kunt u bij ons terecht. Alle werkzaamheden worden keurig netjes door ons uitgevoerd en dit doen we uiteraard tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En wij kunnen u ook nog eens helpen op uw maandelijkse lasten te besparen door goede isolatie aan te brengen. Hier verhoogt u bovendien het wooncomfort mee. KDBOUW is hét bouwbedrijf in Zoetermeer voor betaalbaar verbouwen zonder zorgen.

Opbouw | Aanbouw | Complete Renovatie

Is uw woning in Zoetermeer al een tijdje aan vernieuwing toe, maar ziet u hier nog tegen op? Dat is niet langer nodig, want met bouwbedrijf KDBOUW is een renovatie, aanbouw of opbouw in een mum van tijd gedaan. Wij voeren zowel grote als kleine projecten uit in Den Haag. Het uitbreiden van de bestaande bouw, de renovatie van oude huizen en het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen of gebouwen is waar wij goed in zijn. Hierbij combineren we de gemakken van nu met de originele glorie en sfeer van de oude staat. En dat terwijl we de strenge hedendaagse bouweisen geen seconde uit het oog verliezen.

Bouwbedrijf in Zoetermeer

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Voor alle werkzaamheden

Als bouwbedrijf zijn wij overal voor in te zetten. Wilt u vloeren, plafonds of wanden laten plaatsen en afwerken? Dan staan wij klaar om goed tegelwerk, stucwerk of schilderwerk af te leveren. Ook kunnen we een gevelrenovatie verrichten of een dakkapel op maat voor u maken in Zoetermeer.

Bouwbedrijf inhuren Zoetermeer

De beste keuze in Zoetermeer

Voor een renovatie, aanbouw of opbouw in Zoetermeer zijn wij het bouwbedrijf dat u zoekt! We garanderen u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze aanpak is zeer professioneel en we zijn extra flexibel door onze goede contacten met freelancers en ZZP’ers. We kunnen voor elk project het juiste team samenstellen. En we bieden u:

  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Nauwkeurige afwerking
  • Beste prijs kwaliteit verhouding

Bouwbedrijf inschakelen? Neem contact op

Wilt u bouwbedrijd KDBOUW inschakelen voor een renovatie, aanbouw of opbouw in Zoetermeer? Bel ons op 06 – 54 22 1911 of stuur ons een mail via info@kdbouw.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. En wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan komen we graag bij u langs om u een goede prijsindicatie te kunnen geven. Neem om een afspraak te maken contact met ons op.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?