Bouwbedrijf Delft

Betaalbaar verbouwen met bouwbedrijf KDBOUW in Delft

Is uw woning aan verbouwing toe en wilt u hier een bouwbedrijf in Delft voor inschakelen? Dan is KDBOUW uw beste keuze! Wij doen complete renovaties, maar ook aanbouw en opbouw. Met de meest uiteenlopende verbouwingen kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden keurig netjes worden uitgevoerd. Natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs. Betaalbaar verbouwen zonder zorgen doet u met KDBOUW: hét bouwbedrijf in Delft voor uw renovatie, aanbouw of opbouw.

Aanbouw | Opbouw | Renovatie

Wij begrijpen dat u tegen een verbouwing opziet. Maar met ons aan uw zij is dat niet nodig. We hebben veel ervaring in het uitbreiden van bestaande bouw, het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen en de renovatie van oude huizen. Dit doen we door de originele sfeer en glorie van de oude staat met alle gemakken van nu te combineren, zonder de strenge hedendaagse bouweisen uit het oog te verliezen.

Wij kunnen dus ook voor goede isolatie zorgen, waarmee u niet alleen uw wooncomfort mee kunt verhogen, maar ook kunt besparen op uw maandelijkse lasten. Voor aanbouw, opbouw of renovatie in Delft bent u bij bouwbedrijf KDBOUW aan het juiste adres!

Bouwbedrijf Delft

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Uiteenlopende werkzaamheden

Wij werken als bouwbedrijf voor grote en kleine projecten in Delft. Hierbij kunnen we verschillende werkzaamheden uitvoeren. Met regelmaat maken wij op maat dakkapellen. Maar ook een gevelrenovatie valt onder onze expertise. Net als het plaatsen en afwerken van vloeren, plafonds en wanden. Stucwerk, schilderwerk en tegelwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bouwbedrijf omgeving Delft

Voordelen van KDBOUW als bouwbedrijf in Delft

Kiest u voor bouwbedrijf KDBOUW? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij leveren namelijk altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een renovatie, aanbouw of opbouw vraagt om een professionele aanpak. Daar bent u bij ons van verzekerd. En wij zijn extra flexibel door ons grote netwerk freelancers en ZZP’ers waarmee wij voor ieder project een geschikt team kunnen samenstellen. Verder bieden wij u in Delft:

  • Nauwkeurige afwerking
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Beleefdheid naar de klant

Offerte ontvangen? Maak een afspraak

Wij zijn hét bouwbedrijf in Delft voor aanbouw, opbouw en renovaties. U kunt uw verbouwing met een gerust hart aan ons overlaten. We komen graag langs bij u om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we u dan een prijsindicatie geven. Maak een afspraak door te bellen naar 06 – 54 22 1911 een mail te sturen naar info@kdbouw.nl of door het contactformulier op de website in te vullen.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?