Aannemer Zoetermeer

Aannemer in Zoetermeer voor complete verbouwingen

Wilt u dat uw verbouwing van begin tot eind verzorgd wordt door een aannemer in Zoetermeer? KDBOUW staat voor u klaar! Wij verrichten de meest uiteenlopende verbouwingen in Zoetermeer en omstreken. Altijd met een keurig nette uitvoering en tegen een aantrekkelijke prijs. En wilt u graag op uw maandelijkse lasten besparen? Dan zorgen wij voor goede isolatie waar u bovendien uw wooncomfort mee zult verhogen! Kies ook voor betaalbaar verbouwen zonder zorgen en neem contact op met KDBOUW voor een aannemer in Zoetermeer.

Gespecialiseerd in opbouw, aanbouw en complete renovaties

KDBOUW is hét bouwbedrijf voor renovaties, aanbouw en opbouw in Zoetermeer. Mocht u al een tijdje over een renovatie, aanbouw of opbouw nadenken, dan kan onze aannemer u hier uitstekend bij helpen. Wij voeren zowel grote als kleine verbouwingen uit, zoals een keuken of badkamer renovatie. Dus voor het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen, het uitbreiden van de bestaande bouw of voor de renovatie van oude huizen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verliezen de strenge hedendaagse bouweisen uiteraard niet uit het oog.

Aannemer Zoetermeer

Neem contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een Aannemer in Zoetermeer en benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Voor alle bouwwerkzaamheden

Bij een verbouwing komen veel verschillende werkzaamheden kijken. Deze verrichten wij allemaal in Zoetermeer! Van schade herstellen aan gevels tot het plaatsen en afwerken van vloeren, wanden of plafonds. Stucwerk, tegelwerk en schilderwerk behoren tot onze specialiteiten. En wij maken ook regelmatig dakkapellen op maat.

Aannemersbedrijf Zoetermeer

Waarom de aannemer van KDBOUW in Zoetermeer?

Kies voor onze aannemer in Zoetermeer en u bent verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij staan bekend om een professionele aanpak tijdens de renovatie, aanbouw of opbouw. En daarbij profiteert u van veel flexibiliteit. Door onze goede contacten met ZZP’ers en freelancers in de buurt kunnen wij het juist team samenstellen voor uw project. Daarnaast biedt onze aannemer u:

  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking

Maak direct een afspraak

Voor een aannemer in Zoetermeer gaat u naar KDBOUW. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken, voor deskundig advies of om een prijsindicatie te geven. Bel ons op 06 – 54 22 1911, stuur een mail naar info@kdbouw.nl of vul het contactformulier op de website in om een afspraak met ons te maken. Ook bij vragen of voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?