Aannemer Voorschoten

Verbouwen met een aannemer in Voorschoten

Wilt u graag uw woning verbouwen met een aannemer in Voorschoten? KDBOUW staat voor u klaar! Voor de meest uiteenlopende verbouwingen kunt u ons inzetten. Van aanbouw tot opbouw, maar ook voor een keuken renovatie of badkamer renovatie. Alle werkzaamheden die bij uw verbouwing komen kijken, worden netjes door ons uitgevoerd. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs! Daarbij helpen we u te besparen op de maandelijkse lasten van uw woning door het aanbrengen van goede isolatie. Dit draagt ook bij aan het verhogen van het wooncomfort! Redenen genoeg dus om contact op te nemen met KDBOUW voor een aannemer in Voorschoten.

Duurzaam en met kwaliteit

Ziet u op tegen de verbouwing? Geen zorgen, want onze aannemer staat u bij tijdens het gehele traject. Of u nu een groot project of klein project voor ons heeft. Voor ons is geen enkele renovatie, aanbouw of opbouw een probleem. Bestaande woningen herstellen en leefbaar maken, bestaande bouw uitbreiden en oude huizen renoveren in Voorschoten kunnen wij als de beste. We staan bekend om het combineren van de vele gemakken van de moderne tijd samen met de originele sfeer en glorie van de oude staat, terwijl de strenge hedendaagse bouweisen uiteraard niet worden vergeten.

Aannemer Voorschoten

Neem contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een aannemer in Voorschoten? En benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Aannemer voor iedere verbouwing in Voorschoten

Met de aannemer van KDBOUW kunt u betaalbaar verbouwen in Voorschoten zonder zorgen. Wij kunnen namelijk alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Van stucwerk tot schilderwerk of tegelwerk. Het plaatsen en afwerken van wanden, plafonds en vloeren is voor ons een fluitje van een cent. Ook maken we dakkapellen op maat en repareren we schade aan gevels.

Aannemersbedrijf Voorschoten

Geschikt team voor uw project

Zowel voor een renovatie als voor een aanbouw of opbouw zijn wij uw beste keuze in Voorschoten. Niet alleen omdat wij u een professionele aanpak garanderen, maar ook omdat we heel flexibel zijn. We hebben namelijk veel contacten van freelancers en ZZP’ers. Dankzij deze contacten kunnen we het juiste team voor uw project samenstellen, inclusief onze aannemer. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en dat natuurlijk tegen een scherpe prijs! Verder bieden wij:

  • 30 jaar ervaring in de bouw
  • Nauwkeurige afwerking
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • Beleefdheid naar de klant
  • Beste prijs kwaliteit verhouding

Een afspraak maken met KDBOUW

Bel naar 06 – 54 22 1911 of mail ons via info@kdbouw.nl om een afspraak te maken met de aannemer van KDBOUW. We komen graag bij u langs in Voorschoten voor deskundig advies of een prijsindicatie. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?