Aannemer Voorburg

Aannemer in Voorburg voor zorgeloos verbouwen

Zoekt u een aannemer in Voorburg? Bij KDBOUW bent u aan het juiste adres! Wij voeren in Voorburg de meest uiteenlopende verbouwingen uit. Van een keuken of badkamer renovatie tot een aanbouw of opbouw. En wij helpen u op uw maandelijkse lasten te besparen door zeer goede isolatie aan te brengen. Hier verhoogt u dus ook nog eens uw wooncomfort mee! Wij verzekeren u dat alle werkzaamheden keurig netjes worden uitgevoerd voor een hele aantrekkelijke prijs. Betaalbaar verbouwen zonder zorgen doet u met KDBOUW. Neem dus snel contact met ons op voor een aannemer in Voorburg.

Duurzaam en met kwaliteit verbouwen

Voor ons is geen enkele verbouwing een probleem. Zowel grote als kleine projecten niet. Onze aannemer richt zich op het uitbreiden van bestaande bouw, het renoveren van oude huizen en het herstellen en leefbaar maken van bestaande woningen in Voorburg.

Hierbij worden de vele gemakken van nu gecombineerd met de originele glorie en sfeer van de oude staat, terwijl de strenge hedendaagse bouweisen geen seconde uit het oog verloren worden. Voor een renovatie, aanbouw of opbouw kunt u bij ons terecht!

Aannemer Voorburg

Neem contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een aannemer in Voorburg? Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Voor elke verbouwing in Voorburg

Staat er een renovatie, aanbouw of opbouw op uw planning? KDBOUW verzorgt graag de volledige verbouwing voor u in Voorburg van begin tot eind. Wij zijn gespecialiseerd in diverse bouwwerkzaamheden. Zo maken wij met regelmaat dakkapellen op maat en herstellen wij schade aan gevels. Maar ook voor schilderwerk, tegelwerk of stucwerk bent u bij ons op de juiste plek. Het plaatsen en afwerken van vloeren, plafonds en wanden is onze specialiteit.

Aannemersbedrijf Voorburg

Het juiste team voor uw project

Geen enkele verbouwing is hetzelfde. Dat begrijpt onze aannemer als geen ander. En daarom stellen wij speciaal voor uw project een geschikt team samen. Dat doen wij op basis van onze goede contacten met verschillende ZZP’ers en freelancers. We bieden u dus altijd een professionele aanpak tijdens uw verbouwing in Voorburg. Voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs maakt u een afspraak met onze aannemer. Onze voordelen zijn:

  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Binnen de afgesproken tijd klaar
  • 30 jaar ervaring in de bouw

Aannemer in Voorburg nodig? Maak een afspraak

Als u gaat renoveren, aanbouwen of opbouwen kunt u het beste KDBOUW inschakelen. Maar een afspraak met onze aannemer in Voorburg voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte door te bellen naar 06 – 54 22 1911, ons een mail te sturen via info@kdbouw.nl of door een bericht achter te laten via het contactformulier. We komen graag bij u langs. Ook om de mogelijkheden te bespreken of uw vragen te beantwoorden.

Portfolio

Benieuwd naar de resultaten van KDBOUW?