Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij KDBouw streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van KDBouw kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. KDBouw aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. KDBouw is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

KDBouw behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van KDBouw is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Cookies

KDBouw maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan KDBouw haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Bekijk het fotoalbum